Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Waarom is dit nu essentieel?

De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. (Je krijgt er stemmen voor) Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is en hoe meer stemmen je krijgt. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Een link op een website bijvoorbeeld van een concurrent is veel meer waard dan een link op gelijk welke website. backlinks bestellen is belangrijk!

SEO bestaat uit 2 delen

1.Landingspagina’s met zeer relevante content, SEO technisch geschreven.
2. Backlinks op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Je kan als bedrijf onmogelijk zelf aan veel kwalitatieve relevante links geraken daarom is je linkbuilding uitbesteden de ideale oplossing.
Een professionele linkbuilder kan die taak van jou overnemen. Linkbuilding bestellen? Vraag een linkbuilding gesprek aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom moet je linkbuilding toepassen?

Er zijn veel redenen en we zullen er enkele in dit artikel bespreken. Linkbuilding wordt gebruikt om de positie van zoekmachines voor uw website te verhogen, omdat zoekmachines het aantal links dat naar uw website verwijst, beschouwen als een van de belangrijkste bepalende factoren voor uw positie. Dus als u meer links naar uw site heeft dan andere, betekent dit dat uw site populairder is en dat mensen het gemakkelijker vinden om deze te vinden.

Het is erg belangrijk voor een site om links naar andere sites op internet te hebben, omdat dit de mensen die die sites bezoeken meer bekendheid geeft aan uw producten of informatie. U kunt deze links handmatig maken door andere sites naar uw site te laten linken. Maar dit kan erg tijdrovend zijn en dit is niet altijd mogelijk. Een andere manier om dit te doen, is door uw site op sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter te plaatsen. Hierdoor kunt u veel mensen uw site laten bezoeken en dit is goed omdat ze eerder op een verkooppagina of een blog terechtkomen waar u meer kunt uitleggen over uw site en wat deze te bieden heeft.

Als u echt een linkbuilding voor SEO-doeleinden nodig heeft, moet u ook kijken naar enkele van de beschikbare tools voor linkbuilding. De twee meest populaire zijn linkwiel en eenrichtingslinkbuilding. Deze linkbuilding-tools zijn uitermate handig als het gaat om het maken van linkbuilding-campagnes. Maar er is een keerzijde aan deze tools. Omdat ze worden gebruikt voor linkbuilding, kunnen ze ook worden gebruikt om de resultaten van de zoekmachines te manipuleren. Gebruik deze dus alleen als u ervaren bent en precies weet hoe ze werken.